Goedkope vluchten Pescara

Pescara vliegtickets

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Pescara (PSR) in Italië?

Pescara is gelegen in het midden van Italië, aan de Adriatische zee en is een heerlijke zomerse vakantiebestemming. Pescara heeft brede zandstranden en een typisch Zuid-Europese sfeer, vanaf de stranden ben je in enkele minuten in het centrum. De boulevard langs het strand nodigt uit om te wandelen, iets te eten of drinken of gewoon te genieten van de omgeving. Ook Italianen komen naar Pescara vanwege de mooie en schone stranden. Pescara heeft een eigen luchthaven met rechtstreekse vluchten van onder andere lowcoster Ryanair (vanaf oa Weeze/Düsseldorf en Charleroi).

Vliegtickets naar Pescara in Italië

Boek hier je goedkope vluchten van alle airlines die naar Pescara (PSR) in Italië vliegen. Als je een zoekopdracht doet bij ons dan vergelijken wij automatisch de goedkoopste vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen op jouw route, zowel lijnvluchten als lowcost airlines (prijsvechters). Vergelijk ook eens de prijzen vanaf kleinere luchthavens zoals bijvoorbeeld Charleroi, Eindhoven, Weeze (Dusseldorf), Luik, Antwerpen en Oostende. Het zijn met name de lowcost luchtvaartmaatschappijen die vanaf de kleinere luchthavens vliegen.

Wij verkopen vliegtickets vanaf- en naar alle luchthavens wereldwijd. Niet alleen vanaf Brussel (Charleroi of Zaventem) maar ook bijvoorbeeld van Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Luik, Oostende, Parijs, Düsseldorf etc etc. Alle vliegtickets naar Pescara aan de allerlaagste prijs boek je op Goedkopevliegtuigtickets.be.

Goedkopevliegtuigtickets.be: De beste vliegticket prijzen naar Pescara, alle airlines, geen onverwachte toeslagen en lage dossierkosten.

Vliegtickets in onze zoekmachine naar Pescara

Kaart van Pescara en omgeving

Italië

Top