Goedkope vluchten Vliegticket informatie

Vliegticket informatie vliegtickets

De goedkoopste vliegtickets boeken & zorgeloos op reis

Goedkopevliegtuigtickets.be is de leukste vliegticket website van België. ‘Leuk’ omdat je waarschijnlijk al plannen hebt om op reis te gaan als je hier komt, maar ook omdat je hier de meest gebruiksvriendelijke plaats hebt gevonden om goedkope vliegtuigtickets te vergelijken en te boeken.

Meer handige informatie vind je hier: Goedkope vliegtickets boeken | Meest geboekte airlines | Vliegticket voordeel tips
 • Eenvoudig

  Op goedkopevliegtuigtickets.be is het boeken van jouw vliegtuigtickets eenvoudig en snel. De zoekmachine houdt met alle belangrijke onderdelen van je reis rekening. Dat betekent dat alle goedkope vliegtuigtickets en vluchten zijn gecheckt op beschikbaarheid, overstaptijden én tarief. Je zult bij ons ook geen verbindingen met onmogelijk lange wachttijden vinden (let hierop bij andere aanbieders…). Die slechte verbindingen hebben wij er al uitgehaald om het zoeken gemakkelijker te maken.

 • Vroegboeken of laatboeken?

  Vliegtickets kunnen tot maximaal 330 dagen voor vertrek worden geboekt. Jaren geleden was het vaak aan te raden om lang te wachten met boeken en te wachten op zogenaamde “last-minutes”. De luchtvaart is sindsdien enorm gegroeid en juist de laagste prijzen zijn tegenwoordig het snelste uitverkocht. Wij raden dan ook altijd aan om tijdig (zo vroeg mogelijk) de boekingen in orde te maken. 100% is er nooit kwa beste boekingsmoment maar vroegboeken is anno nu de beste manier om tijdig zeker te zijn van je zetels aan een goede prijs.

 • Tienduizenden verschillende tarieven, meer dan 500 airlines

  De zoekmachine zoekt naar voordelige vluchten in het aanbod van meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen. Naast alle lijnvluchtmaatschappijen (zoals Brussels Airlines, Iberia, KLM, TAP Portugal, Turkish Airlines, Royal Air Maroc en honderden andere airlines) verkopen wij ook lowcost airlines (prijsvechters). Voorbeelden van lowcost airlines zijn bijvoorbeeld Ryanair, Easyjet, TUI fly, Transavia, Air Arabia, Vueling en Wizzair. Tienduizenden verschillende tarieven zitten in de databases. Wij beschikken over de beste inkoop van vliegtarieven. Of je nu vliegtickets zoekt vanaf Brussel Zaventem naar Lanzarote of een vlucht tussen Timboektoe en Jakamaka, je vindt het hier allemaal. Je hebt de wereld binnen handbereik.

 • Extra voordelige vliegticket promoties

  De speciale vliegticket promoties op de site worden elke dag bijgewerkt. De technologie maakt het ook mogelijk om reguliere maatschappijen en lowcost airlines (prijsvechters) realtime te tonen. Zo heb je aan één website voldoende voor een totaal overzicht van het aanbod en maak je altijd de juiste keus.

 • Betalen? Altijd veilig!

  Online betalen op goedkopevliegtuigtickets.be is veilig en vertrouwd. De website maakt tijdens het betaalproces een veilige verbinding tussen onze financiële partner ‘Ingenico’ en de bank of kredietkaartmaatschappij. U kunt betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal. Dus gewoon internet bankieren.

 • Goedkope vliegtickets & lage dossierkosten

  Dossierkosten €19,50 per persoon, maximaal €35 per boeking..

Top