Goedkope vluchten Rome

Rome vliegtickets

Vliegticket promoties Rome

kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-11-25
Datum terug: 2024-12-02
151 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2025-01-27
Datum terug: 2025-02-03
151 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-12-31
Datum terug: 2025-01-07
181 »
lx Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-09-18
Datum terug: 2024-09-25
222 »
az Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-10-04
Datum terug: 2024-10-11
255 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-07-18
Datum terug: 2024-07-25
278 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-09-16
Datum terug: 2024-09-23
287 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-07-25
Datum terug: 2024-08-01
292 »
kl Amsterdam - Rome Datum heen: 2024-08-04
Datum terug: 2024-08-11
337 »
De getoonde prijzen zijn de laagste prijzen die recent door onze klanten zijn geboekt naar deze bestemming(en). De actuele prijs kan gewijzigd zijn en vind je in onze zoekmachine. Prijzen op basis van heen/terug incl taksen. Dossierkosten vanaf € 19,50 (1 pers.) en € 35 (vanaf 2 pers.). Gratis betalen met Bancontact, VISA, MasterCard, American Express of Paypal.

Goedkope vliegtickets naar Rome (ROM) in Italië

Je boekt hier vliegtickets van alle airlines die naar Rome (ROM) in Italië vliegen. Je kunt vliegen met de Italiaanse maatschappij Alitalia , je vliegt dan vanaf Brussels Airport (BRU) naar Rome Fiumicino (FCO). Andere maatschappijen waarmee je goedkoop en rechtstreeks naar Rome kunt vliegen zijn bijvoorbeeld Brussels Airlines, Ryanair (naar Rome Ciampino (CIA). Of bijvoorbeeld KLM vanaf Amsterdam Schiphol. Vanaf Eindhoven (EIN), Charleroi (CRL), Maastricht (MST) en Dusseldorf Weeze (NRN) kun je met Ryanair ook zeer voordelig vliegen.

Reisinformatie Rome

Rome, top 3 citytrip bestemming

De stad Rome bevat zoveel historische juwelen en interessante plekken om te bezoeken dat het onmogelijk is om stad in korte tijd echt te leren kennen. Op elke hoek van de straat is haast een adembenemend monument, fontein of stenen ruïne te vinden daterend uit het Romeinse Rijk. Ondanks de grootte van de stad zijn de meeste belangrijke bezienswaardigheden van Rome op redelijke loopafstand van elkaar te vinden vooral als er ook pauzes voor een heerlijke espresso of gelato worden ingelast.

De Palatine is het oudste gedeelte van de stad. Het bekendste monument hier is uiteraard het Colosseum, gebouwd tussen 70 en 80 jaar voor Christus. Het is nog steeds het symbool van Rome en trekt bezoekers van over de hele wereld. Zelfs als de wachtrijen lang zijn, is een tour door dit archeologisch wonder toch zeer zeker de moeite waard. In de avond en nacht zijn het Colosseum en de Constantijn Boog prachtig verlicht. Aan de noordzijde van de Palatijn heuvel zijn de resten van het enorme Forum Romanum te bezoeken. Het Pantheon, met haar circulaire interieur en open plafond, werd gebouwd onder het consulschap van Marcus Agrippa rond 27 voor Christus, in 80 na Christus werd het gebouw door brand verwoest en in 125 na Christus opnieuw gebouwd door Keizer Hadrianus.

Een andere beroemde attractie van Rome is de Trevifontein. Piazza Campo de ‘Fiori is ook vlakbij. Het plein herbergt een van de beroemdste straatmarkten van Italië en is in de avonduren een populaire ontmoetingsplaats voor zowel toeristen als de lokale jeugd. De Spaanse Trappen of Scalinata Trinità dei Monti zijn ook een beroemde plek in Rome. Ze klimmen steil naar Trinità dei Monti, een 16e-eeuwse kerk gelegen op Piazza Spagna.

Vaticaanstad is een onafhankelijk staatje binnen de stad Rome. Piazza San Pietro is een van de meest bezochte plaatsen op aarde. Mensen komen van over de hele wereld om het plein en de kathedraal te zien.

Dit alles doet vermoeden dat Rome een ‘oude, saaie stad’ is. Het tegendeel is waar. In deze fantastische Italiaanse hoofdstad wordt u verrast door een verbluffende combinatie van oud, antiek en zeer trendy en modern. Vele trendy winkels, cafés, bars, restaurants en pittoreske pleintjes met gezellige terrasjes.

Facts & figures

Een rechtstreekse vlucht vanaf Brussel of Amsterdam naar Rome duurt iets meer dan 2 uur. Rome heeft 2 luchthavens: Luchthaven Leonardo da Vinci Fiumicino en Ciampino luchthaven. Leonardo da Vinci Fiumicino is de grootste luchthaven en ligt op 26 kilometer ten zuidwesten van Rome. Vanaf Fiumicino kun je met de trein rechtstreeks naar het centrum van Rome. Verder rijdt er een prima shuttledienst vanaf de luchthaven, ook naar het centrum van de stad. Ryanair maakt gebruik van de luchthaven Ciampino, deze ligt ruim 10 kilometer van het centrum van Rome. Vanaf Ciampino kun je per bus of taxi naar het centrum.

Vliegtickets Rome boek je hier:

  • Vergelijk alle airlines naar Rome
  • Laagste totaalprijzen
  • Professionele Belgische servicedesk
  • 500+ Lijnvluchten en prijsvechters
  • Duidelijke prijzen, veilig online boeken
  • Binnen 5 minuten ontvang je je bevestiging.

Hotels in Rome

Geen reserveringskosten!

Boek nu je hotelkamer »

Luchthaven informatie Rome

Luchthaven(s): Leonardo da Vinci Fiumicino (FCO) en Ciampino luchthaven (CIA)
Vluchtduur: 2 uur (rechtstreeks)
Vervoer stad: Fiumicino: sneltrein, shuttle bus en taxi. Ciampino: bus naar treinstation, taxi.
Afstand tot de stad: 26 km (Fiumicino) en 10 km (Ciampino)

Italië

Top